Pages

Monday, 5 October 2015

Third trimester

salam. eh eh, tup tup dah 3rd trimester dah. magicnyaaaaa :D hehe. Alhamdulillah. syukur sgt.
mama n baby sihat je :) cuma now mama n baby duduk jauh dr babah n family sobs. sebab mama sambung study for my last sem. hope everything okayyyyyyyyy. hehe. 

so far dah kena start kira kicking2 and tarian2 yg dia buat hihi. now im almost entering 31 weeks pregnant :) thanks Allah. moga Allah permudahkan urusan seterusnnya.. like usual, mesti la saya kembang bak juara! 12 kg plus plus okay lemak memenuhi setiap inci tubuhku ini. tapi husband cakap comel. kekekeke. takpe lepas deliver kita g london weight management naaaaa kakakaka. 

oh hello. my latest pic. hiks. demoknyaaaaaaa hihi
last month before balik terengganu, ajak la babah dia p seb jaya buat details scan & 4d scan dekat Poliklinik Dr Marina, memang plan nak buat sbb we're too excited nak tgok muka diaaaaaaa hihi. and details scan tu the most important sbb boleh tgok condition dia. sihat x, ada apa2 masalah or x. so far Alhamdulillah dr cakap our baby #AA sihat sangat :) mama n babah so happy sayang. paling tak tahan bila dapat tgok muka dia huhu. sebak sangat2 rasa. cant believe it. my little tummy ada someone, bukti cinta kami berdua. :) harga details scan + 4d amat berpatutan dekat Dr Marina. RM100 ja masa kami p buat, dapat free cd ada video dia gerak2 hihi and a lots of its picture, gambar print 3 keping muka dia and paling best sbb masa tu baby songsang so Dr siap suruh mai lagi bila2 rasa baby dah pusing untuk tgk gender dia for free. hehe. 

this our little baby. mulut babah sgttttttt hihi :) #babyAA

 My dear baby AA, mama and babah cannot wait to see you this december. nk keluar sama date dgn birthday mama pon boleh! lagi best! nanti babah kena wajib sambut tiap2 tahun. we're so excited to kiss you! sayang behave ya teman mama p kelas. nanti boleh jadi lecturer sbb dalam peyut lagi dah p university hihihi.

babah practice je tu, dukung kakak meyah yg demokkk. 
video
 taraaaaaa video baby AA duduk tak diam masa scan tu hehe. Dr cakap baby tengah minum air ketuban mama. dahaga ke sayanggg. hihi. love you :)

maaf lah, im too lazy sesejak preggy nak update blog. i think ni last update kot. nnti tetiba dah update cakap dah deliver haha! seriously! btw, doakan kesihatan mama & baby AA. moga baby AA pop out dekat kedah ya bukan di terengganu. sbb mama nak babah dalam LR nanti. hihihi. InsyaAllah. thankyou. Assalamualaikum. thanks for reading :)





No comments:

Post a Comment